error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariaat Fenneke Koster-Joenje een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notariaat Fenneke Koster-Joenje uit Lelystad. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat Fenneke Koster-Joenje of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Notariaat Fenneke Koster-Joenje

Notariaat Fenneke Koster-Joenje is een notaris gevestigd in Lelystad. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39093792.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariaat Fenneke Koster-Joenje
Branche
Notaris
KVK
39093792
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-03-2006
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen