error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat Fenneke Koster-Joenje het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notariaat Fenneke Koster-Joenje uit Lelystad.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariaat Fenneke Koster-Joenje of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariaat Fenneke Koster-Joenje is een notaris uit Lelystad. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 39093792.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariaat Fenneke Koster-Joenje
Branche
Notaris
KVK
39093792
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-03-2006
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen