Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariaat en Advocatuur Parema B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Notariaat en Advocatuur Parema B.V. uit 's-Hertogenbosch. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat en Advocatuur Parema B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariaat en Advocatuur Parema B.V. is een notaris kantoor uit 's-Hertogenbosch. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 11046724.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte