Is Notariaat Elzerman de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariaat Elzerman uit Zwolle.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Elzerman of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notariaat Elzerman is een notaris gevestigd in Zwolle. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 05082672.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.