error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat Deurne B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Notariaat Deurne B.V. uit Deurne. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Deurne B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariaat Deurne B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Deurne. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59586664.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Notariaat Deurne B.V.
Branche
Notaris
KVK
59586664
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-2013
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen