Is Notariaat den Drijver-Pigmans het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariaat den Drijver-Pigmans uit Kerkdriel.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat den Drijver-Pigmans of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notariaat den Drijver-Pigmans

Notariaat den Drijver-Pigmans is een notaris uit Kerkdriel. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60585226.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract