error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat de Vecht het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notariaat de Vecht uit Maarssen.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat de Vecht of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariaat de Vecht is een notaris uit Maarssen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64216489.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Notariaat de Vecht
  • Mozartlaan 68, 3603BJ, Maarssen
  • 0346 586058
Branche
Notaris
KVK
64216489
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2015
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen