Is Notariaat De Poel de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alle informatie van Notariaat De Poel uit Hoogezand. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariaat De Poel of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Notariaat De Poel

Notariaat De Poel is een notaris kantoor uit Hoogezand. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64238601.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.