error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat De Gier het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notariaat De Gier uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariaat De Gier is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27368044.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat De Gier of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariaat De Gier
Branche
Notaris
KVK
27368044
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen