Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariaat De Gier een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariaat De Gier uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariaat De Gier is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27368044.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat De Gier of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.