error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariaat De Gier een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariaat De Gier uit 's-Gravenhage.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariaat De Gier of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariaat De Gier is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27368044.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariaat De Gier
Branche
Notaris
KVK
27368044
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen