Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariaat Zuidlaren een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariaat Zuidlaren uit Zuidlaren.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat Zuidlaren of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariaat Zuidlaren is een notaris kantoor uit Zuidlaren. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60812648.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.