error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaria de passende notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Notaria uit Alkmaar. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaria of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notaria is een notaris uit Alkmaar. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69170983.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Notaria
  • James Wattstraat 28, 1817DC Alkmaar
  • 072 5184890
Branche
Notaris
KVK
69170983
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-07-2017
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen