Is Notarbeek B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat een overzicht van Notarbeek B.V. uit Wijchen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarbeek B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notarbeek B.V. is een notaris kantoor uit Wijchen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09115861.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte