error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notarbeek B.V. een juiste partner.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notarbeek B.V. uit Wijchen.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarbeek B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notarbeek B.V. is een notaris uit Wijchen. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09115861.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarbeek B.V.
  • de Gamert 2113, 6605WC Wijchen
  • 024-6414544
Branche
Notaris
KVK
09115861
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-10-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen