error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarbeek B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat alles van Notarbeek B.V. uit Wijchen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Notarbeek B.V.

Notarbeek B.V. is een notaris uit Wijchen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09115861.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarbeek B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notarbeek B.V.
  • de Gamert 2113, 6605WC, Wijchen
  • 024-6414544
Branche
Notaris
KVK
09115861
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-10-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen