Is NotaRaad het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van NotaRaad uit Doorn. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? NotaRaad of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

NotaRaad is een notaris kantoor uit Doorn. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30233965.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.