Is Notamax B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notamax B.V. uit Rotterdam.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notamax B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notamax B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24271386.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken