Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notalex Laren B.V. een juiste keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notalex Laren B.V. uit Laren.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notalex Laren B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notalex Laren B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Laren. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32074723.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract