Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notae Houdstermaatschappij B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notae Houdstermaatschappij B.V. uit Nunspeet.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notae Houdstermaatschappij B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nunspeet. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08147945.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notae Houdstermaatschappij B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.