error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notabel B.V. een goede keuze. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notabel B.V. uit Heerlen.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notabel B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notabel B.V. is een notaris kantoor uit Heerlen. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14101334.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Notabel B.V.
  • Akerstraat 77, 6417BJ, Heerlen
  • 045-5717044
Branche
Notaris
KVK
14101334
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen