Is Nota-Ria B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Nota-Ria B.V. uit Almere.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nota-Ria B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Nota-Ria B.V. is een notaris kantoor uit Almere. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39064672.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen