error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nota III. B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Nota III. B.V. uit Oldenzaal. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nota III. B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Nota III. B.V.

Nota III. B.V. is een notaris uit Oldenzaal. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 6069642.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Nota III. B.V.
  • Wilhelminastraat 14, 7571CE Oldenzaal
  • 0541 - 573100
Branche
Notaris
KVK
6069642
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen