error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Nostrij B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Nostrij B.V. uit Spijkenisse.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Nostrij B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Nostrij B.V.

Nostrij B.V. is een notaris gevestigd in Spijkenisse. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24333450.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Nostrij B.V.
  • Jan Campertlaan 10, 3201AX Spijkenisse
  • 0181-632022
Branche
Notaris
KVK
24333450
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen