error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Nostrij B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Nostrij B.V. uit Spijkenisse.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Nostrij B.V.

Nostrij B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Spijkenisse. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24333450.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nostrij B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Nostrij B.V.
  • Jan Campertlaan 10, 3201AX, Spijkenisse
  • 0181-632022
Branche
Notaris
KVK
24333450
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen