Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Nostrij B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Nostrij B.V. uit Spijkenisse.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nostrij B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Nostrij B.V.

Nostrij B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Spijkenisse. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24333450.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.