error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Norton Rose Fulbright LLP een juiste keuze. Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Norton Rose Fulbright LLP uit Amsterdam.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Norton Rose Fulbright LLP of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Norton Rose Fulbright LLP is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34371628.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Norton Rose Fulbright LLP
Branche
Notaris
KVK
34371628
Bedrijfsvorm
Buitenl. op EG-venn. lijkende venn. met onderneming in Nederland
Oprichtingsdatum
30-05-2007
Medewerkers
75

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen