Is Norton Rose Fulbright LLP de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Norton Rose Fulbright LLP uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Norton Rose Fulbright LLP of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Norton Rose Fulbright LLP

Norton Rose Fulbright LLP is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34371628.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.