error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Norton Rose Fulbright LLP de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Norton Rose Fulbright LLP uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Norton Rose Fulbright LLP is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34371628.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Norton Rose Fulbright LLP of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Norton Rose Fulbright LLP
Branche
Notaris
KVK
34371628
Bedrijfsvorm
Buitenl. op EG-venn. lijkende venn. met onderneming in Nederland
Oprichtingsdatum
30-05-2007
Medewerkers
75

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen