error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is NoPart B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over NoPart B.V. uit Zwolle.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? NoPart B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over NoPart B.V.

NoPart B.V. is een notaris gevestigd in Zwolle. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 05086765.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

NoPart B.V.
  • Harm Smeengekade 24, 8011AK, Zwolle
  • 038-4215876
Branche
Notaris
KVK
05086765
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-09-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen