error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Noordpool B.V. een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je een overzicht van Noordpool B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Noordpool B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62118447.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Noordpool B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Noordpool B.V.
  • Claude Debussylaan 80, 1082MD Amsterdam
  • 020 5771771
Branche
Notaris
KVK
62118447
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-12-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen