Is Noordpool B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Noordpool B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Noordpool B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Noordpool B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62118447.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken