error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Noordpool B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Noordpool B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Noordpool B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Noordpool B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62118447.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Noordpool B.V.
  • Claude Debussylaan 80, 1082MD, Amsterdam
  • 020 5771771
Branche
Notaris
KVK
62118447
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-12-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen