Is Nomen Est B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Nomen Est B.V. uit 's-Hertogenbosch.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Nomen Est B.V. is een notaris uit 's-Hertogenbosch. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 16074108.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nomen Est B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.