Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Nola Nibin Beheer B.V. een goede partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Nola Nibin Beheer B.V. uit Rosmalen.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nola Nibin Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Nola Nibin Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rosmalen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17124355.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis