Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Nokam Beheer B.V. een goede partner.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Nokam Beheer B.V. uit Reeuwijk.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Nokam Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Reeuwijk. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24287748.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nokam Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.