Is Nodisa B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Nodisa B.V. uit Sassenheim.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nodisa B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Nodisa B.V. is een notaris uit Sassenheim. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28100881.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling