error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nodisa B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Nodisa B.V. uit Sassenheim. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Nodisa B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Nodisa B.V. is een notaris kantoor uit Sassenheim. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28100881.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Nodisa B.V.
  • J.P. Gouverneurlaan 30, 2171ER, Sassenheim
  • 0252-226960
Branche
Notaris
KVK
28100881
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen