error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Nocetas B.V. een juiste partner. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Nocetas B.V. uit Hoofddorp.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nocetas B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Nocetas B.V. is een notaris uit Hoofddorp. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34226324.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Nocetas B.V.
  • Hoofdweg 669, 2131BB, Hoofddorp
  • 023-5616446
Branche
Notaris
KVK
34226324
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen