Is Nocetas B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alles van Nocetas B.V. uit Hoofddorp. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Nocetas B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Nocetas B.V. is een notaris kantoor uit Hoofddorp. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34226324.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.