error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is NOBA Praktijk een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van NOBA Praktijk uit Wieringerwaard. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over NOBA Praktijk

NOBA Praktijk is een notaris kantoor gevestigd in Wieringerwaard. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37157235.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? NOBA Praktijk of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

NOBA Praktijk
  • Noord Zijperweg 9, 1766HE Wieringerwaard
  • 0224 221941
Branche
Notaris
KVK
37157235
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-04-2000
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen