error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is NOBA Praktijk het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over NOBA Praktijk uit Wieringerwaard.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

NOBA Praktijk is een notaris kantoor uit Wieringerwaard. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37157235.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? NOBA Praktijk of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

NOBA Praktijk
  • Noord Zijperweg 9, 1766HE, Wieringerwaard
  • 0224 221941
Branche
Notaris
KVK
37157235
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-04-2000
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen