Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is No Worries Holding B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van No Worries Holding B.V. uit Zwolle. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? No Worries Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

No Worries Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Zwolle. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 05082881.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte