error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nja Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Nja Praktijk B.V. uit Oisterwijk. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nja Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Nja Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Oisterwijk. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18065662.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Nja Praktijk B.V.
  • Willem Alexanderlaan 9, 5062KV Oisterwijk
  • 013-5333833
Branche
Notaris
KVK
18065662
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-12-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen