Is Nja Praktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Nja Praktijk B.V. uit Oisterwijk.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Nja Praktijk B.V.

Nja Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Oisterwijk. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18065662.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nja Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.