error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Nithbire BV een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Nithbire BV uit Dedemsvaart. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nithbire BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Nithbire BV is een notaris kantoor gevestigd in Dedemsvaart. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63630214.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Nithbire BV
Branche
Notaris
KVK
63630214
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen