error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nijland Notaris B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Nijland Notaris B.V. uit Bennekom. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nijland Notaris B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Nijland Notaris B.V. is een notaris uit Bennekom. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09109659.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Nijland Notaris B.V.
Branche
Notaris
KVK
09109659
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-12-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen