Is Nijland Notaris B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Nijland Notaris B.V. uit Bennekom. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nijland Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Nijland Notaris B.V.

Nijland Notaris B.V. is een notaris uit Bennekom. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09109659.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.