error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Niejo B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Niejo B.V. uit Roermond. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Niejo B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Niejo B.V. is een notaris kantoor uit Roermond. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 13034013.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Niejo B.V.
  • Kasteel Annendaelstraat 12, 6043XT, Roermond
  • 0475-324910
Branche
Notaris
KVK
13034013
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen