Is Niejo B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Niejo B.V. uit Roermond. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Niejo B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Niejo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Roermond. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 13034013.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.