error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Niejo B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Niejo B.V. uit Roermond.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Niejo B.V. is een notaris gevestigd in Roermond. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 13034013.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Niejo B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Niejo B.V.
  • Kasteel Annendaelstraat 12, 6043XT Roermond
  • 0475-324910
Branche
Notaris
KVK
13034013
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen