Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Newco Nithbire B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Newco Nithbire B.V. uit Dedemsvaart.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Newco Nithbire B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Newco Nithbire B.V.

Newco Nithbire B.V. is een notaris gevestigd in Dedemsvaart. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66353114.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.