error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Newco Alromago B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alles van Newco Alromago B.V. uit Enter. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Newco Alromago B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Newco Alromago B.V. is een notaris kantoor uit Enter. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66353165.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Newco Alromago B.V.
  • De Akkers 17, 7468DG Enter
  • 0547 383864
Branche
Notaris
KVK
66353165
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-06-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen