error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Newco Alromago B.V. een goede keuze. Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Newco Alromago B.V. uit Enter.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Newco Alromago B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Newco Alromago B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Enter. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66353165.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Newco Alromago B.V.
  • De Akkers 17, 7468DG, Enter
  • 0547 383864
Branche
Notaris
KVK
66353165
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-06-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen