error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is New Years Day B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van New Years Day B.V. uit Heemstede. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

New Years Day B.V. is een notaris kantoor uit Heemstede. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34142938.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? New Years Day B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

New Years Day B.V.
  • Leidsevaartweg 995 etage, 2106AS, Heemstede
  • 023-5281752
Branche
Notaris
KVK
34142938
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen