Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Nemesis Law Praktijk B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Nemesis Law Praktijk B.V. uit Abcoude.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nemesis Law Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Nemesis Law Praktijk B.V. is een notaris uit Abcoude. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30203444.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.