error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Nemesis Law Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Nemesis Law Praktijk B.V. uit Abcoude.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Nemesis Law Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Nemesis Law Praktijk B.V.

Nemesis Law Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Abcoude. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30203444.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Nemesis Law Praktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
30203444
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-03-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen