error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Neerhors B.V. een juiste partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Neerhors B.V. uit Deurne.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Neerhors B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Neerhors B.V.

Neerhors B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Deurne. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53912438.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Neerhors B.V.
  • Willi Martinalistraat 40, 5751PS Deurne
  • 0493-313533
Branche
Notaris
KVK
53912438
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-11-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen