Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Neerhors B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Neerhors B.V. uit Deurne.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Neerhors B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Neerhors B.V. is een notaris kantoor uit Deurne. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53912438.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.