Is N.D.B.E. II B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over N.D.B.E. II B.V. uit Rotterdam.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

N.D.B.E. II B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30267562.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? N.D.B.E. II B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.