error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nautaris B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Nautaris B.V. uit Bergschenhoek. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Nautaris B.V. is een notaris uit Bergschenhoek. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24271388.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nautaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Nautaris B.V.
  • Pruimenhof 4, 2661LL Bergschenhoek
  • 010-2858888
Branche
Notaris
KVK
24271388
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-12-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen