Is Nationale Notaris Delft B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Nationale Notaris Delft B.V. uit Delft.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nationale Notaris Delft B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Nationale Notaris Delft B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Delft. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58060138.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.