error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nationale Notaris Delft B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Nationale Notaris Delft B.V. uit Delft.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Nationale Notaris Delft B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Nationale Notaris Delft B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Delft. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58060138.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Nationale Notaris Delft B.V.
Branche
Notaris
KVK
58060138
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen