error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nationale Notaris Almere B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Nationale Notaris Almere B.V. uit Almere.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nationale Notaris Almere B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Nationale Notaris Almere B.V. is een notaris gevestigd in Almere. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57104085.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Nationale Notaris Almere B.V.
Branche
Notaris
KVK
57104085
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen