error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nationale Notaris Almere B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Nationale Notaris Almere B.V. uit Almere.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nationale Notaris Almere B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Nationale Notaris Almere B.V. is een notaris kantoor uit Almere. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57104085.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Nationale Notaris Almere B.V.
Branche
Notaris
KVK
57104085
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen