error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nationale Notaris Alkmaar B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Nationale Notaris Alkmaar B.V. uit Alkmaar.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Nationale Notaris Alkmaar B.V.

Nationale Notaris Alkmaar B.V. is een notaris gevestigd in Alkmaar. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58661069.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nationale Notaris Alkmaar B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Nationale Notaris Alkmaar B.V.
  • Limmerhoek 31, 1811BA, Alkmaar
  • 072 5272060
Branche
Notaris
KVK
58661069
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-08-2013
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen