error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Nationale Notaris Alkmaar B.V. een goede partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Nationale Notaris Alkmaar B.V. uit Alkmaar. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nationale Notaris Alkmaar B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Nationale Notaris Alkmaar B.V.

Nationale Notaris Alkmaar B.V. is een notaris uit Alkmaar. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 58661069.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Nationale Notaris Alkmaar B.V.
  • Limmerhoek 31, 1811BA Alkmaar
  • 072 5272060
Branche
Notaris
KVK
58661069
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-08-2013
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen