error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is NANDU B.V. een goede keuze. Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over NANDU B.V. uit Hilversum.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? NANDU B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

NANDU B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hilversum. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 50045024.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

NANDU B.V.
  • Melkpad 28, 1217KD, Hilversum
  • 035-6247367
Branche
Notaris
KVK
50045024
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen