error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Namhol Praktijk B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Namhol Praktijk B.V. uit Utrecht.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Namhol Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24326446.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Namhol Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Namhol Praktijk B.V.
  • Achter de Dom 16, 3512JP, Utrecht
Branche
Notaris
KVK
24326446
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-09-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen