error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Mytikas B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Mytikas B.V. uit Eindhoven.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mytikas B.V. is een notaris uit Eindhoven. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17188932.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mytikas B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Mytikas B.V.
Branche
Notaris
KVK
17188932
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen