error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Mytikas B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Mytikas B.V. uit Eindhoven. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mytikas B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Mytikas B.V. is een notaris uit Eindhoven. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17188932.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mytikas B.V.
  • Eijerven 22, 5646JL, Eindhoven
  • 040-2649649
Branche
Notaris
KVK
17188932
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen