Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Mytikas B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Mytikas B.V. uit Eindhoven.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Mytikas B.V. is een notaris gevestigd in Eindhoven. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17188932.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mytikas B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.