error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V. uit Bussum.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V. is een notaris kantoor uit Bussum. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24339831.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V.
  • Willemslaan 18B, 1406LW Bussum
  • 035-6910061
Branche
Notaris
KVK
24339831
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-09-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen