error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V. uit Bussum.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V.

M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V. is een notaris gevestigd in Bussum. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24339831.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

M.Y.H.J. den Boer Werkmaatschappij B.V.
  • Willemslaan 18B, 1406LW, Bussum
  • 035-6910061
Branche
Notaris
KVK
24339831
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-09-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen