error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mw Mr. M.W. Delahaije Notaris een juiste keuze. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alle informatie van Mw Mr. M.W. Delahaije Notaris uit Voorschoten. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mw Mr. M.W. Delahaije Notaris is een notaris kantoor uit Voorschoten. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27339239.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mw Mr. M.W. Delahaije Notaris of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Mw Mr. M.W. Delahaije Notaris
Branche
Notaris
KVK
27339239
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1999
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen