Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Mvvp Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Mvvp Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mvvp Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Mvvp Praktijk B.V.

Mvvp Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34120581.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte