error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Muno B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Muno B.V. uit Leeuwarden.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Muno B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Muno B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Leeuwarden. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1123500.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Muno B.V.
  • Wiardaplantage 9, 8939AA Leeuwarden
  • 0512-582929
Branche
Notaris
KVK
1123500
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-12-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen