error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Muno B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Muno B.V. uit Leeuwarden.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Muno B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Leeuwarden. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01123500.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Muno B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Muno B.V.
  • Wiardaplantage 9, 8939AA, Leeuwarden
  • 0512-582929
Branche
Notaris
KVK
1123500
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-12-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen